Online escape room

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
2 mrt. 2021 19:00 - 22:00

Online escape room

Op 2 maart laten we onze hersenen goed kraken, want de activiteiten commissie organiseert een online escape room! Lukt het jou om met je team als eerste te ontsnappen?

 

Je bent terug in de tijd gegaan, omdat 2020 een beetje tegen valt. En onder het mom van vroeger was alles beter, koos je de jaren 80. Maar door 1 verkeerde tijdsprong, zit je opgesloten in een jaren ’80 villa. Hier start The Rewind. Je ziet niet veel, maar als je goed rondkijkt zie je genoeg om verder te kunnen.

Om je heen zijn een aantal gekleurde deuren, je kunt ook al een glimp opvangen van andere kamers. Wanneer je goed op de grond kijkt of zoekt, vind je aanwijzingen en andere collectables. Deze voorwerpen die je kunt vinden, zullen je helpen om verder te komen in het spel. Al die gekleurde deuren lijken op slot te zitten. In de gameplay staat een tip om de roze deur te kunnen openen. Dan kun je naar de kelder.

Daar staan een aantal speelkasten, welke je kunt spelen. Wanneer je deze uitspeelt krijg je een tip of een aanwijzing. Probeer ze allemaal, vergeet de aanwijzingen alleen niet op te schrijven.

Groepjes max. 3 personen.
Elk lid van het winnende team ontvangt een knaekpas
LINK: https://www.knaek.nl/studentenkorting/groningen

Kun jij de gouden sleutel vinden, The Rewind uitspelen en terugkeren naar de toekomst?

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien