& sponsoren

Bent u na het bekijken van onze website geïnteresseerd geraakt in een samenwerking met HMV Actis en wilt u kijken wat de mogelijkheden zijn? Mail dan naar bestuur@hmvactis.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Hoofdpartners

HTG_logo_website.jpeg

HTG

HTG is sinds april 2020 de nieuwe hoofdsponsor van HMV Actis. 

HTG is een toonaangevende internationale distributeur in sterke drank en health & beauty producten naar retailers (B2B) en lokale distributeurs en wholesalers. Wij beleveren onze klanten met een breed assortiment aan A-merken en private labels. Onze passie voor internationale distributie en ons innovatieve vermogen vormen de kern van onze organisatiecultuur: uniek, succesvol en persoonlijk. HTG maakt deel uit van B&S Group, dat sinds maart 2018 een beursnotering heeft aan Euronext Amsterdam.


Ga je een uitdaging niet uit de weg en wil je je blijven ontwikkelen? Wij bieden zowel stages als vacatures aan voor Young Professionals binnen diverse sales afdelingen. Bekijk voor meer informatie en vacatures op www.bs-htg.com.


Hanzehogeschool.jpg

Instituut Marketing Management

Het Instituut voor Marketing Management van de Hanzehogeschool Groningen kent een onophoudelijke dynamiek. Studenten, docenten en management zijn voortdurend samen enthousiast bezig met hun vakgebied: internationale marketing, verkoop en ondernemerschap. Om in het echt aan de slag te kunnen, krijg je een solide theoretische basis en zorgen we voor de ontwikkeling van jouw kennis en competenties. Met actuele voorbeelden, de beste docenten en uitdagende projecten als miniondernemingen en interactieve managementgames, vergroot en verdiep je je kennis. We leren je om door te zetten en anderen te overtuigen. Een belangrijk kenmerk daarbij is dat mensen uit de praktijk samenwerken met jou als student.

Studiegerelateerde partners 


pink-logo-01.jpg

Pink Marketing

Steeds meer media wordt tegenwoordig digitaal verhandeld. Zo kijkt men bijvoorbeeld tegenwoordig minder TV en meer via online kanalen. Pink is een Strategisch Digitaal Mediabureau die organisaties helpt om online hun juiste doelgroep te bereiken. Dit doen we door het en managen van diverse online marketingcampagnes via drie kanalen, namelijk search, social en display. Wij werken vanuit deze kanalen voor klanten als Huawei, de Persgroep en Tiktak/Segafredo Zanetti.

Pink Marketing is 4 jaar geleden opgericht. Destijds begonnen met twee man, inmiddels uitgegroeid tot 29 man in een ruim kantoorpand aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen. Bij Pink werken allemaal ambitieuze jonge mensen die toffe dingen willen doen voor mooie klanten. Bij ons is veel ruimte om te leren en te lachen in een informele sfeer. Kortom: de plek voor mensen die het verschil willen maken!


Logo_TalentPro_Payoff_people_RGB.png

Talent&Pro

Bij Talent&Pro kun je direct na het behalen van je diploma aan de slag met één van onze traineeships. Je gaat op detacheringsbasis werkervaring opdoen bij verschillende toonaangevende organisaties zoals ABN AMRO, ING, PGGM, Delta Lloyd of Achmea. Daarnaast volg je vakinhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen waarmee jij jezelf verder ontwikkelt tot een professional in jouw vakgebied. Naast het harde werken en studeren, vinden we het ook belangrijk om plezier te maken. We organiseren daarom veel events zoals een skivakantie, gezellige borrels en meer leuke uitjes.


Logo-CareerUp.png

CareerUp

CareerUp is opgericht om onderwijs en arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen en de regionale arbeidsmarkt beter te laten werken.  Met behulp van een online platform kunnen werkgevers studenten en net afgestudeerden vinden, volgen en matchen met vacatures. Voor studenten biedt deze werkwijze de mogelijkheid om vroegtijdig zichtbaar te worden voor aangesloten werkgevers en tevens de nodige ondersteuning in het maken van de juiste carrièrekeuzes.AIESEC_foto.png

A​IESEC

AIESEC is een internationale non-profit organisatie die volledig wordt gerund door studenten en je kan helpen met het vinden van een stage! Wij begeleiden studenten met het vinden van betaalde stages en vrijwilligersprojecten over de hele wereld. Tijdens het proces krijg je een persoonlijke coach toegewezen die je belegeid bij het vinden van een stage die bij jou en je studie past. Ook wordt je geholpen met het aanvragen van je visum en het vinden van een accomodatie. Kijk op de website voor meer informatie of plan een vrijblijvend koffiegesprekje in via aiesec-groningen.youcanbook.me 

Overige partners


Land_van_Kokanje.jpg

Land van Kokanje

Land van Kokanje bevindt zich in een monumentaal Jugendstilpand en is een middeleeuwse benaming voor een sprookje dat wij kennen als Luilekkerland. En dat is precies wat u bij ons kunt verwachten, “een Luilekkerland” dat voorziet in al uw wensen. U kunt hier lunchen, dineren, vergaderen, borrelen of een kop koffie of thee met huisgemaakt gebak bestellen. Als lid van HMV Actis krijg je 25% korting op dranken, lunch en diner! (Korting geld niet bij afhalen of tijdens activiteiten van Actis).


negende_cirkel.png

De Negende Cirkel

In De Negende Cirkel organiseert HMV Actis elke maand haar borrel. De borrels worden vrijwel altijd gehouden op de laatste donderdag van de maand. De leden van HMV Actis krijgen bij de borrel korting op bier, wijn en frisdrank. De Negende Cirkel is gevestigd aan de Poelestraat 25, te Groningen.


Pouw-Rent.jpg

Pouw Rent

Pouw Rent Autoverhuur en shortlease in Groningen is bij uitstek de aangewezen partner voor al uw autoverhuur en shortlease voor zowel de zakelijke als de particuliere verhuur van auto’s in de regio Groningen met een ruim aanbod huurauto’s. Pouw Rent Autoverhuur en shortlease verzekert u van een veilige, comfortabele en probleemloze reis, zodat u zorgeloos op weg kunt. Service zoals u dat wenst met een persoonlijk karakter, dát is Pouw Rent.


Dankzij onze uitstekende service, aantrekkelijke huurvoorwaarden en mooie, betrouwbare huurauto’s zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste autoverhuurbedrijven van de regio Groningen. Ons aanbod huurauto’s en shortlease auto’s  is enorm. Of u nu een busje wilt huren om met vrienden op vakantie te gaan, lekker een weekendje weg wilt in een ruime huurauto of busje of op zoek bent naar een verhuiswagen, door ons grote wagenpark en divers assortiment merken en modellen is er altijd wel een huurauto beschikbaar die voldoet aan uw wensen. U kunt bij Pouw Rent Autoverhuur gemakkelijk en snel online een auto, verhuiswagen, bestelbus of 9-persoons busje huren. Ben je lid van HMV Actis? Dan krijg je 10% korting bij Pouw Rent!


Lasergameverhuur_Groningen_Transparant.png

Lasergameverhuur Groningen

Lasergameverhuur Groningen is in 2016 opgericht door Huub Danker. Lasergameverhuur Groningen verhuurt laserpistolen en lasergeweren voor elk feest of evenement. De lasergame geweren kunt u een dag voor de huurdatum al ophalen en de dag erna terugbrengen. Altijd flexibel met de ophaal en terugbreng tijden. Verzenden van de lasergeweren is ook mogelijk. Geschikt voor kinderfeestjes, verjaardagsfeest, familiefeest, scouting, studievereniging, studentenverenigingen, schoolfeest, groepsactiviteit en nog veel meer. Kijk voor de prijzen en meer informatie op de website. Ook krijgen Actis leden 20% korting op hun reservering.


Schermafbeelding_2020-10-09_om_13.42.34.png

Shirt a la minute

Shirt a la minute is de perfecte plek om je shirts, truien of andere kleding en accessoires te laten bedrukken. Als lid van HMV Actis krijg je ook nog eens 10% korting!