& sponsoren

Bent u na het bekijken van onze website geïnteresseerd geraakt in een samenwerking met HMV Actis en wilt u kijken wat de mogelijkheden zijn? Mail dan naar bestuur@hmvactis.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Hoofdpartners

BS_Logo_100x50px_CMYK_Black.png

B&S

B&S is sinds april 2020 de nieuwe hoofdsponsor van HMV Actis. 

This is B&S 

B&S is a tech company in the consumer goods industry with a very strong global  network. We bring parties in the value chain all over the world together that are in many  ways difficult to connect. B&S exists to make premium consumer goods available to  everyone, anywhere. By partnering up with the world’s premium consumer brands in  beauty, liquors, personal care, food, health and consumer electronics we can serve  millions of consumers daily - either directly or through our wholesaler and reseller  partners. 

We believe that getting access to consumer products that bring joy and comfort into  everyday lives, should be easy around the globe. With our ever-growing international  network and physical local presence, we bring suppliers, logistics partners, wholesalers,  retailers and consumers all over the world together that are in many ways difficult to  connect. 

Discover your REACH 

Reliable, Eager, Agile, Curious, and Human are our brand’s five essential values. These  are the values that permeate our company and attitude. Fundamental to our success,  we cultivate them to perfection, every single day. 

Are you ready to chart new territories? 

For people with a go-for-it mentality and a willingness to reach out of their depth. For  those who are comfortable doing things they never did before, opportunity at B&S  awaits around every corner. Discover your reach with us.


Hanzehogeschool.jpg

Instituut Marketing Management

Het Instituut voor Marketing Management van de Hanzehogeschool Groningen kent een onophoudelijke dynamiek. Studenten, docenten en management zijn voortdurend samen enthousiast bezig met hun vakgebied: internationale marketing, verkoop en ondernemerschap. Om in het echt aan de slag te kunnen, krijg je een solide theoretische basis en zorgen we voor de ontwikkeling van jouw kennis en competenties. Met actuele voorbeelden, de beste docenten en uitdagende projecten als miniondernemingen en interactieve managementgames, vergroot en verdiep je je kennis. We leren je om door te zetten en anderen te overtuigen. Een belangrijk kenmerk daarbij is dat mensen uit de praktijk samenwerken met jou als student.

Studiegerelateerde partners 


pink-logo-01.jpg

Pink Marketing

Pink Marketing is één van de grootste onafhankelijke digitale marketingbureaus van
Nederland. Ons team bestaat uit meer dan 55 gedreven collega’s, ieder met hun
eigen specialisme. Samen met onze partners kijken we naar het grotere plaatje in de
wereld van digitaal. We zijn dan ook gewend om een partnership aan te gaan met
onze klanten en onderdeel van hun team te worden. Met onze zusjes Pünktlich
(concepting en creatie) en Pexi (tech solutions) bedienen we onze klanten end-to-
end.
Pink is altijd op zoek naar talent. Heb jij een passie voor marketing, werk je graag
voor mooie klanten en ben je op zoek naar een bedrijf waar je de volledige vrijheid
krijgt om jezelf te ontplooien? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Logo-CareerUp.png

CareerUp

CareerUp is opgericht om onderwijs en arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen en de regionale arbeidsmarkt beter te laten werken.  Met behulp van een online platform kunnen werkgevers studenten en net afgestudeerden vinden, volgen en matchen met vacatures. Voor studenten biedt deze werkwijze de mogelijkheid om vroegtijdig zichtbaar te worden voor aangesloten werkgevers en tevens de nodige ondersteuning in het maken van de juiste carrièrekeuzes.AIESEC_foto.png

A​IESEC

AIESEC is een internationale non-profit organisatie die volledig wordt gerund door studenten en je kan helpen met het vinden van een stage! Wij begeleiden studenten met het vinden van betaalde stages en vrijwilligersprojecten over de hele wereld. Tijdens het proces krijg je een persoonlijke coach toegewezen die je belegeid bij het vinden van een stage die bij jou en je studie past. Ook wordt je geholpen met het aanvragen van je visum en het vinden van een accomodatie. Kijk op de website voor meer informatie of plan een vrijblijvend koffiegesprekje in via aiesec-groningen.youcanbook.me 

Overige partners


Land_van_Kokanje.jpg

Land van Kokanje

Land van Kokanje bevindt zich in een monumentaal Jugendstilpand en is een middeleeuwse benaming voor een sprookje dat wij kennen als Luilekkerland. En dat is precies wat u bij ons kunt verwachten, “een Luilekkerland” dat voorziet in al uw wensen. U kunt hier lunchen, dineren, vergaderen, borrelen of een kop koffie of thee met huisgemaakt gebak bestellen. Als lid van HMV Actis krijg je 25% korting op dranken, lunch en diner! (Korting geld niet bij afhalen of tijdens activiteiten van Actis).


negende_cirkel.png

De Negende Cirkel

In De Negende Cirkel organiseert HMV Actis elke maand haar borrel. De borrels worden vrijwel altijd gehouden op de laatste donderdag van de maand. De leden van HMV Actis krijgen bij de borrel korting op bier, wijn en frisdrank. De Negende Cirkel is gevestigd aan de Poelestraat 25, te Groningen.


Pouw-Rent.jpg

Pouw Rent

Pouw Rent Autoverhuur en shortlease in Groningen is bij uitstek de aangewezen partner voor al uw autoverhuur en shortlease voor zowel de zakelijke als de particuliere verhuur van auto’s in de regio Groningen met een ruim aanbod huurauto’s. Pouw Rent Autoverhuur en shortlease verzekert u van een veilige, comfortabele en probleemloze reis, zodat u zorgeloos op weg kunt. Service zoals u dat wenst met een persoonlijk karakter, dát is Pouw Rent.


Dankzij onze uitstekende service, aantrekkelijke huurvoorwaarden en mooie, betrouwbare huurauto’s zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste autoverhuurbedrijven van de regio Groningen. Ons aanbod huurauto’s en shortlease auto’s  is enorm. Of u nu een busje wilt huren om met vrienden op vakantie te gaan, lekker een weekendje weg wilt in een ruime huurauto of busje of op zoek bent naar een verhuiswagen, door ons grote wagenpark en divers assortiment merken en modellen is er altijd wel een huurauto beschikbaar die voldoet aan uw wensen. U kunt bij Pouw Rent Autoverhuur gemakkelijk en snel online een auto, verhuiswagen, bestelbus of 9-persoons busje huren. Ben je lid van HMV Actis? Dan krijg je 10% korting bij Pouw Rent!


Lasergameverhuur_Groningen_Transparant.png

Lasergameverhuur Groningen

Lasergameverhuur Groningen is in 2016 opgericht door Huub Danker. Lasergameverhuur Groningen verhuurt laserpistolen en lasergeweren voor elk feest of evenement. De lasergame geweren kunt u een dag voor de huurdatum al ophalen en de dag erna terugbrengen. Altijd flexibel met de ophaal en terugbreng tijden. Verzenden van de lasergeweren is ook mogelijk. Geschikt voor kinderfeestjes, verjaardagsfeest, familiefeest, scouting, studievereniging, studentenverenigingen, schoolfeest, groepsactiviteit en nog veel meer. Kijk voor de prijzen en meer informatie op de website. Ook krijgen Actis leden 20% korting op hun reservering.


Schermafbeelding_2020-10-09_om_13.42.34.png

Shirt a la minute

Shirt a la minute is de perfecte plek om je shirts, truien of andere kleding en accessoires te laten bedrukken. Als lid van HMV Actis krijg je ook nog eens 10% korting!