& sponsoren

Bent u na het bekijken van onze website geïnteresseerd geraakt in een samenwerking met HMV Actis en wilt u kijken wat de mogelijkheden zijn? Mail dan naar bestuur@hmvactis.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Hoofdpartners

Guapa

Guapa B.V.

Guapa B.V. is sinds begin februari 2017 de nieuwe hoofdsponsor van HMV Actis. Guapa is een gecertificeerd Enterprise Partner en specialist in het creëren van maatwerk Magento enterprise webshops. Daarnaast voorziet Guapa haar klanten van e-commerce advies. 'Guapa' wordt vaak gelinkt aan een mooi meisje. Maar Guapa betekent in het Spaans ook uitnodigend, slim en aantrekkelijk. Eigenschappen die Guapa aan ieder e-commerce platform toevoegt.Hanzehogeschool.jpg

Instituut Marketing Management

Het Instituut voor Marketing Management van de Hanzehogeschool Groningen kent een onophoudelijke dynamiek. Studenten, docenten en management zijn voortdurend samen enthousiast bezig met hun vakgebied: internationale marketing, verkoop en ondernemerschap. Om in het echt aan de slag te kunnen, krijg je een solide theoretische basis en zorgen we voor de ontwikkeling van jouw kennis en competenties. Met actuele voorbeelden, de beste docenten en uitdagende projecten als miniondernemingen en interactieve managementgames, vergroot en verdiep je je kennis. We leren je om door te zetten en anderen te overtuigen. Een belangrijk kenmerk daarbij is dat mensen uit de praktijk samenwerken met jou als student.

Studiegerelateerde partners 

Logo-oranje.png

BUKU

BUKU is een online streaming boekendienst waarmee studenten van verschillende hogescholen en universiteiten gemakkelijk online toegang hebben tot hun studieboeken. Naast de studieboeken voor hun eigen opleiding hebben zij ook toegang tot een enorme portal aan boeken waarmee hun kennis verbreed kan worden. Alle studieboeken zijn gemakkelijk te lezen vanaf desktop, smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt is een abonnement. BUKU biedt gemak en verenigt studenten tijdens hun studententijd door deze unieke manier van studeren. Daarnaast brengt BUKU uitgeverijen, scholen en hun studenten samen om optimaal te profiteren van alle studie mogelijkheden.The_Next_Label.png
The Next Label

The Next Label

The Next Label is 3 jaar geleden opgericht door 3 ondernemers in Amsterdam. Zij begonnen in een zolderkamertje en ondertussen zijn we gegroeid tot een onderneming met ongeveer 60 werknemers!

Nu zien we je denken, maar wat doen jullie dan precies? Wat wij doen, is het aangaan van samenwerkingen met bedrijven en op zoek gaan naar de meest geschikte kandidaten voor hen. Als Business Consultant ben je de schakel in dit proces. Je runt eigenlijk je eigen winkel: je gaat samenwerkingen aan, je zorgt voor goed contact tussen jou en de klant (relatiebeheer), je geeft de klant adviezen (accountmanagement) en begeleidt kandidaten in het proces van het vinden van een nieuwe job bij jouw klanten!

Naast het stukje ondernemerschap vinden wij persoonlijke ontwikkeling ook belangrijk bij The Next Label. Zo hebben we een onboardingstraject, krijg je je eigen buddy en een salescoach die je on the job begeleidt. We tillen elkaar samen echt naar een hoger niveau. En na weer een week werken, sluiten we af met een gezellig biertje op het dakterras

Logo-CareerUp.png

CareerUp

CareerUp is opgericht om onderwijs en arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen en de regionale arbeidsmarkt beter te laten werken.  Met behulp van een online platform kunnen werkgevers studenten en net afgestudeerden vinden, volgen en matchen met vacatures. Voor studenten biedt deze werkwijze de mogelijkheid om vroegtijdig zichtbaar te worden voor aangesloten werkgevers en tevens de nodige ondersteuning in het maken van de juiste carrièrekeuzes.


Pink_marketing_logo.png

Pink Marketing

Steeds meer media wordt tegenwoordig digitaal verhandeld. Zo kijkt men bijvoorbeel tegenwoordig minder TV en meer via online kanalen. Pink is een Strategisch Digitaal Mediabureau die organisaties helpt om online hun juiste doelgroep te bereiken! Dit doen we door het en managen van diverse online marketingcampagnes via drie kanalen, namelijk search, social en display. Wij werken vanuit deze kanalen voor klanten als Huawei, de Persgroep en Tiktak/Segafredo Zanetti.

Pink Marketing is 4 jaar geleden opgericht. Destijds begonnen met twee man, inmiddels uitgegroeid tot 29 man in een ruim kantoorpand aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen. Bij Pink werken allemaal ambitieuze jonge mensen die toffe dingen willen doen voor mooie klanten. Bij ons is veel ruimte om te leren en te lachen in een informele sfeer. Kortom: de plek voor mensen die het verschil willen maken!

AIESEC_foto.png

A​IESEC

AIESEC is een internationale non-profit organisatie die volledig wordt gerund door studenten en je kan helpen met het vinden van een stage! Wij begeleiden studenten met het vinden van betaalde stages en vrijwilligersprojecten over de hele wereld. Tijdens het proces krijg je een persoonlijke coach toegewezen die je belegeid bij het vinden van een stage die bij jou en je studie past. Ook wordt je geholpen met het aanvragen van je visum en het vinden van een accomodatie. Kijk op de website voor meer informatie of plan een vrijblijvend koffiegesprekje in via aiesec-groningen.youcanbook.me 


Logo_TalentPro_Payoff_people_RGB.png

Talent&Pro

Bij Talent&Pro kun je direct na het behalen van je diploma aan de slag met één van onze
traineeships. Je gaat op detacheringsbasis werkervaring opdoen bij verschillende toonaangevende organisaties zoals ABN AMRO, ING, PGGM, Delta Lloyd of Achmea. Daarnaast volg je vakinhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen waarmee jij jezelf verder ontwikkelt tot een professional in jouw vakgebied. Naast het harde werken en studeren, vinden we het ook belangrijk om plezier te maken. We organiseren daarom veel events zoals een skivakantie, gezellige borrels en meer leuke uitjes.

Overige partners

LT_logo_zwart4-300x300.jpg

Het Laatste Tafeltje

Op Het Laatste Tafeltje vind je dagelijks last minute aanbiedingen bij de beste restaurants. Je geniet dezelfde avond nog van jouw aanbieding naar keuze! Naast een uniek platform voor last minute aanbiedingen, is Het Laatste Tafeltje ook een plek waar je maximaal kan profiteren van hoge kortingen zonder dat je inlevert op kwaliteit of service. Het aanbod bestaat altijd uit leuke deals, zoals stevige kortingen op een driegangenmenu, een wijnarrangement of een voordelige lunch. Dus kijk, voordat je reserveert, altijd eerst op Het Laatste Tafeltje.


negende_cirkel.png

De Negende Cirkel

In De Negende Cirkel organiseert HMV Actis elke maand haar borrel. De borrels worden vrijwel altijd gehouden op de laatste donderdag van de maand. De leden van HMV Actis krijgen bij de borrel korting op bier, wijn en frisdrank. De Negende Cirkel is gevestigd aan de Poelestraat 25, te Groningen.

Lasergameverhuur_Groningen_Transparant.png
Lasergameverhuur Groningen

Lasergameverhuur Groningen

Lasergameverhuur Groningen is in 2016 opgericht door Huub Danker. Lasergameverhuur Groningen verhuurt laserpistolen en lasergeweren voor elk feest of evenement. De lasergame geweren kunt u een dag voor de huurdatum al ophalen en de dag erna terugbrengen. Altijd flexibel met de ophaal en terugbreng tijden. Verzenden van de lasergeweren is ook mogelijk. Geschikt voor kinderfeestjes, verjaardagsfeest, familiefeest, scouting, studievereniging, studentenverenigingen, schoolfeest, groepsactiviteit en nog veel meer. Kijk voor de prijzen en meer informatie op de website. Ook krijgen Actis leden 20% korting op hun reservering.