& sponsoren

Bent u na het bekijken van onze website geïnteresseerd geraakt in een samenwerking met HMV Actis en wilt u kijken wat de mogelijkheden zijn? Mail dan naar bestuur@hmvactis.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Hoofdpartners

Guapa

Guapa B.V.

Guapa B.V. is sinds begin februari 2017 de nieuwe hoofdsponsor van HMV Actis. Guapa is een gecertificeerd Enterprise Partner en specialist in het creëren van maatwerk Magento enterprise webshops. Daarnaast voorziet Guapa haar klanten van e-commerce advies. 'Guapa' wordt vaak gelinkt aan een mooi meisje. Maar Guapa betekent in het Spaans ook uitnodigend, slim en aantrekkelijk. Eigenschappen die Guapa aan ieder e-commerce platform toevoegt.Hanzehogeschool.jpg

Instituut Marketing Management

Het Instituut voor Marketing Management van de Hanzehogeschool Groningen kent een onophoudelijke dynamiek. Studenten, docenten en management zijn voortdurend samen enthousiast bezig met hun vakgebied: internationale marketing, verkoop en ondernemerschap. Om in het echt aan de slag te kunnen, krijg je een solide theoretische basis en zorgen we voor de ontwikkeling van jouw kennis en competenties. Met actuele voorbeelden, de beste docenten en uitdagende projecten als miniondernemingen en interactieve managementgames, vergroot en verdiep je je kennis. We leren je om door te zetten en anderen te overtuigen. Een belangrijk kenmerk daarbij is dat mensen uit de praktijk samenwerken met jou als student.

Overige partners

logoMF.png
doos.png
hemmmie.png

MF Uitzendbureau

MF uitzendbureau is één van de grootste regionaal uitzendbureaus van Noord-Nederland. MF uitzendbureau is gespecialiseerd in het een werkveld waar alles aan het vergrijzen is en waar er steeds meer behoefte is aan flexibele inzet van werknemers.  

Partycafé de Doos

In Partycafé de Doos organiseert HMV Actis elke maand haar borrel. De borrels worden vrijwel altijd gehouden op de laatste donderdag van de maand. De leden van HMV Actis krijgen bij de borrel korting op bier, wijn, frisdrank en op het Actisshotje. In plaats van de normale prijs is het tot 00:00 uur maar €1,20,- Partycafé is gevestigd aan de Gelkingestraat 11, te Groningen.

Hemingway's Cuba

Het pure en ambachtelijke van Hemingway’s schrijfkunst vind je terug in de samenstelling van de gerechten, de cocktails en de inrichting van de zaak. Met een knipoog naar zijn decadente levensstijl. De menukaart weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn reizen en verblijfplaatsen tegenkwam.

Logo-oranje.png
zeg_het_voort.png
LT_logo_zwart4-300x300.jpg

BUKU

BUKU is een online streaming boekendienst waarmee studenten van verschillende hogescholen en universiteiten gemakkelijk online toegang hebben tot hun studieboeken. Naast de studieboeken voor hun eigen opleiding hebben zij ook toegang tot een enorme portal aan boeken waarmee hun kennis verbreed kan worden. Alle studieboeken zijn gemakkelijk te lezen vanaf desktop, smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt is een abonnement. BUKU biedt gemak en verenigt studenten tijdens hun studententijd door deze unieke manier van studeren. Daarnaast brengt BUKU uitgeverijen, scholen en hun studenten samen om optimaal te profiteren van alle studie mogelijkheden.


Voort

Elke werkgever belooft ontwikkeling, maar er is maar één werkgever waar groei ook de essentie is van de organisatie. Waar iedereen gedreven is en streeft naar groei. De groei van kandidaten, klanten en van de markt. Maar vooral de groei van elkaar.We zijn jong en avontuurlijk. We hebben korte lijntjes. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bij Voort bepaal je je eigen succes. Zo blink je uit in waar je goed in bent én wat je leuk vindt. 

Het Laatste Tafeltje

Op Het Laatste Tafeltje vind je dagelijks last minute aanbiedingen bij de beste restaurants. Je geniet dezelfde avond nog van jouw aanbieding naar keuze! Naast een uniek platform voor last minute aanbiedingen, is Het Laatste Tafeltje ook een plek waar je maximaal kan profiteren van hoge kortingen zonder dat je inlevert op kwaliteit of service. Het aanbod bestaat altijd uit leuke deals, zoals stevige kortingen op een driegangenmenu, een wijnarrangement of een voordelige lunch. Dus kijk, voordat je reserveert, altijd eerst op Het Laatste Tafeltje.


Cooder.jpg


Logo-CareerUp.png

Cooder


Cooder is 2,5 jaar geleden opgericht door 3 ondernemers in Amsterdam. Binnen 2 jaar tijd zijn we al gegroeid naar een enthousiast team commerciële young professionals. Deze interne groei is mede zo snel gegaan omdat we het nét even anders doen dan andere spelers in onze markt. Doordat we met een ander business model werken, onderscheiden we ons van de ‘traditionele’ recruitmentbureaus. We werken vanuit langetermijnsamenwerkingen met klanten, waardoor we niet betaalt krijgen op basis van een plaatsingsfee maar door het aangaan van samenwerkingen met bedrijven. We bouwen een band met ze op!


Transparantie, vertrouwen, integriteit en ontwikkeling. Dat vind je niet alleen terug in onze werkwijze naar onze klanten en kandidaten, maar ook in onze bedrijfscultuur. We zijn een jong, informeel en vernieuwend bedrijf waarbij we samen ontwikkeling, plezier, gedrevenheid als uitgangspunten nemen.  Bij Cooder heerst er een feedback cultuur waardoor we ons blijven ontwikkelen. Dit zie je terug in de vele trainingen en evaluatiemomenten. Bij Cooder weten we dat we samen meer weten dan alleen!

CareerUp

CareerUp is opgericht om onderwijs en arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen en de regionale arbeidsmarkt beter te laten werken.  Met behulp van een online platform kunnen werkgevers studenten en net afgestudeerden vinden, volgen en matchen met vacatures. Voor studenten biedt deze werkwijze de mogelijkheid om vroegtijdig zichtbaar te worden voor aangesloten werkgevers en tevens de nodige ondersteuning in het maken van de juiste carrièrekeuzes.