Nieuws10.png
Blanco.png
HMV Actis zoekt nieuw bestuur!

HMV Actis zoekt nieuw bestuur!

Het is weer zo ver! HMV Actis is op zoek naar een nieuw bestuur! Vanaf vandaag...

Native advertising: wat en waarom?

Native advertising: wat en waarom?

Om te beginnen: wat is native advertising? Native advertising is een vorm van...Actis kantoor gesloten tot en met 28 april

Beste leden, In verband met de ontwikkelingen omtrent het coronavirus, zal het Actis kantoor tot en met ten minste 28 april gesloten zijn....

Blanco.png
Untitled-10.png

                                     Wat kan Actis voor jou betekenen?

netwerk-hexagon.png
ontplooing-hexagon.png
cv-hexagon.png
gezelligheid-hexagon.png

        Netwerken

Een goed netwerk biedt kansen. Je kunt hierbij denken aan opdrachten, banen, projecten, kennis, toekomstige nieuwe klanten of goederen. De beste kansen worden altijd gedeeld binnen het eigen netwerk van personen, vaak al voordat ze überhaupt naar buiten komen.


     Zelfontplooiing

Weet jij nog niet goed wat je na je studie wilt doen? Door lid te zijn bij HMV Actis heb je de mogelijkheid om met verschillende bedrijven en mensen in contact te komen of commissiewerk te gaan doen. Daarnaast kan je met veel activiteiten die HMV Actis organiseert praktijkpunten verdienen.

        CV-Building

Bedrijven hechten veel waarde aan nevenactiviteiten die een student heeft ondernomen naast zijn studie. HMV Actis geeft de kans jezelf te onderscheiden en een kickstart te geven aan je carrière. Wil jij je inzetten voor de vereniging in de vorm van commissiewerk of bestuur? Neem dan contact met ons op.

       Gezelligheid

Wat is een vereniging zonder informele activiteiten! Elk jaar vindt er een gala, year beginning- en ending party plaats met daarbij elke maand een gezellige borrel in De Negende Cirkel met geregeld een gratis bier! Daarnaast organiseert HMV Actis ook activiteiten zoals paintballen, karten en andere leuke activiteiten met leuke kortingen!


Agenda.png
Blanco.png
Untitled-10.png