Nieuws10.png
Blanco.png
Nieuwsartikel: Er gaat niks boven Groningen

Nieuwsartikel: Er gaat niks boven Groningen

  Er gaat niets boven Groningen! Die slogan heb je vast al eens vaker voorbij...

Nieuwsartikel: Influencer marketing

Bedrijven zijn vaak geneigd om influencer marketing uit te besteden, omdat ze bang zijn er te weinig kennis over te beschikken. Maar geloof...

Blanco.png
Untitled-10.png

                                     Wat kan Actis voor jou betekenen?

netwerk-hexagon.png
ontplooing-hexagon.png
cv-hexagon.png
gezelligheid-hexagon.png

        Netwerken

Een goed netwerk biedt kansen. Je kunt hierbij denken aan opdrachten, banen, projecten, kennis, toekomstige nieuwe klanten of goederen. De beste kansen worden altijd gedeeld binnen het eigen netwerk van personen, vaak al voordat ze überhaupt naar buiten komen.


     Zelfontplooiing

Weet jij nog niet goed wat je na je studie wilt doen? Door lid te zijn bij HMV Actis heb je de mogelijkheid om met verschillende bedrijven en mensen in contact te komen of commissiewerk te gaan doen. Daarnaast kan je met veel activiteiten die HMV Actis organiseert praktijkpunten verdienen.

        CV-Building

Bedrijven hechten veel waarde aan nevenactiviteiten die een student heeft ondernomen naast zijn studie. HMV Actis geeft de kans jezelf te onderscheiden en een kickstart te geven aan je carrière. Wil jij je inzetten voor de vereniging in de vorm van commissiewerk of bestuur? Neem dan contact met ons op.

       Gezelligheid

Wat is een vereniging zonder informele activiteiten! Elk jaar vindt er een gala, year beginning- en ending party plaats met daarbij elke maand een gezellige borrel in Partycafé de Doos met geregeld een gratis bier! Daarnaast organiseert HMV Actis ook activiteiten zoals paintballen, karten en andere leuke activiteiten met leuke kortingen!


Agenda.png
Blanco.png
16
sep.
ALV (GGM)
  • Educatief
  • Hotel de Doelen
Untitled-10.png