Nieuws

Word jij de nieuwe Extern Coördinator?

Word jij de nieuwe Extern Coördinator?

Word jij de nieuwe Extern Coördinator?
Denk jij er over na om een functie binnen het bestuur van HMV Actis te doen en lijkt extern coördinator jou wat? Lees dan hieronder wat deze functie inhoudt.

Als extern coördinator ben je de schakel tussen sponsoren en HMV Actis. Je onderhoudt het contact met de huidige sponsoren, legt nieuwe contacten en bouwt deze zodanig uit dat er een solide relatie ontstaat tussen de sponsor en HMV Actis. Jij zal je volgend jaar voornamelijk bezighouden met het contact met bedrijven en sponsoren en het voeren van sponsorgesprekken. Daarnaast zal je ook bezig zijn met het opbouwen en onderhouden van een database met contacten en bedrijven waarmee contact is gelegd en eventueel is samengewerkt. Je bent natuurlijk niet alleen bezig met sponsoren, je begeleidt bijvoorbeeld ook één of meerdere commissie waarmee je tweewekelijks vergadert.

Ben je niet bang om de telefoon te pakken en dat bedrijf waar jij graag mee wil samenwerken op te bellen, dan is dit een uitermate geschikte functie voor jou!

De onderstaande capaciteiten zijn geen vereiste, maar wel een pré:
- Communicatief vaardig
- Lef / mondig
- Zelfverzekerd
- Professioneel
- Geen 9 - 5 mentaliteit
- Creatief
- Charismatisch
- Stressbestendig

Huidige extern coördinator

Mijn naam is Lars Kamstra, momenteel zit ik in het vierde jaar van Commerciële Economie. Na een jaar in de business commissie te hebben gezeten heb ik besloten om te solliciteren voor extern coördinator.

Als extern coördinator ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het beheren van de relaties met de sponsoren maar ook het aangaan van nieuwe relaties. Hier hoort ook het behalen van een sponsorbedrag bij. Ik heb gekozen voor extern coördinator omdat je ontzettend veel vrijheid hebt in het behalen van dit bedrag. Ook heb ik ontzettend veel nieuwe interessante en nuttige connecties opgedaan.

Naast mijn functie als extern coördinator ben ik coördinator van de business commissie en van de activiteitencommissie. De business commissie heeft het congres georganiseerd en gaat dit jaar nog een kroegcollege organiseren. Met de activiteitencommissie organiseren we een aantal informele activiteiten, zoals de liftwedstrijd.

Ten slotte zit ik samen met Huub in de medezeggenschapsraad van het Instituut voor Marketing Management. Hier discussiëren wij mee over het wel en wee van het instituut.

Het afgelopen jaar heb ik zowel persoonlijk als professioneel ontzettend veel nieuwe contacten opgedaan. Daarnaast heb ik ontzettend veel geleerd met betrekking tot zakelijke communicatie, acquisitie, het beheren van relaties, plannen en het opstellen van contracten. Een bestuursjaar is ontzettend aan te raden. Je bestuur voelt aan als een familie, waarmee je ontzettend leuke momenten beleeft maar ook de minder leuke momenten kan delen.

Interesse? 

Solliciteer nu door je CV met een motivatiebrief voor 9 mei te sturen naar soco@hmvactis.nl.

Nog niet helemaal zeker?

Kom dan langs op de bestuur informatiedagen op 17 en 18 april of 6 en 7 mei in  T2.15 voor meer  informatie over een functie binnen het bestuur. 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen