Nieuws

Word jij de nieuwe extern coördinator?

Word jij de nieuwe extern coördinator?

Word jij de nieuwe Extern Coördinator?
Denk jij er over na om een functie binnen het bestuur van HMV Actis te doen en lijkt extern coördinator jou wat? Lees dan hieronder wat deze functie inhoudt.

Functie

Als extern coördinator ben je de schakel tussen sponsoren en HMV Actis. Je onderhoudt het contact met de huidige sponsoren, legt nieuwe contacten en bouwt deze zodanig uit dat er een solide relatie ontstaat tussen de sponsor en HMV Actis. Jij zal je volgend jaar voornamelijk bezighouden met het contact met bedrijven en sponsoren en het voeren van sponsorgesprekken. Daarnaast zal je ook bezig zijn met het opbouwen en onderhouden van een database met contacten en bedrijven waarmee contact is gelegd en eventueel is samengewerkt. Je bent natuurlijk niet alleen bezig met sponsoren, je begeleidt bijvoorbeeld ook één of meerdere commissie waarmee je tweewekelijks vergadert.

Ben je niet bang om de telefoon te pakken en dat bedrijf waar jij graag mee wil samenwerken op te bellen, dan is dit een uitermate geschikte functie voor jou!

Benodigde capiciteiten

De onderstaande capaciteiten zijn geen vereiste, maar wel een pré:
- Communicatief vaardig
- Lef / mondig
- Zelfverzekerd
- Professioneel
- Geen 9 - 5 mentaliteit
- Creatief
- Charismatisch
- Stressbestendig

Huidige extern coördinator

Mijn naam is Maurice Donker, ik ben laatstejaars International Business student en de huidige extern van Actis. Na een jaar in het buitenland te hebben gezeten, zocht ik vorig jaar een nieuwe uitdaging en heb ik besloten te solliciteren voor de functie extern coördinator. Ik kende Actis al goed, aangezien ik eerder al in de activiteitencommissie en redactiecommissie had gezeten.

Als extern coördinator ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties met de huidige partners van Actis, daarnaast ben je ook opzoek naar nieuwe partners. Je begint het jaar met een target in de vorm van een sponsorbedrag. Je hebt veel vrijheid in het invullen van dit bedrag en dat maakt deze functie ook zo leuk. Je doet gedurende het jaar veel leuke en nuttige connecties op die later altijd weer van pas kunnen komen. Als je het mij vraagt is extern coördinator de mooiste functie binnen het bestuur, ook gezien het erg goed aansluit bij de opleidingen van het IMM. Je staat veel in contact met bedrijven, je voert bijvoorbeeld onderhandelingsgespreken en stelt contracten op.

Naast je taken als extern kun je verschillende andere taken op je nemen binnen het bestuur. Ik was gedurende het jaar de coördinator van de international commissie. Het is jouw taak om er voor te zorgen dat de commissie goed functioneert en hun taken uitvoeren. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor o.a. de website bijhouden en de LinkedIn pagina van de vereniging. Ook was ik vicevoorzitter en ondersteunde en verving Vera wanneer nodig.

Ik heb het afgelopen jaar als een geweldige ervaring gezien, je leert ontzettend veel, zowel op professioneel als sociaal gebied. Je werkt intensief samen in een hecht bestuur en beleeft alles samen. Je leert jezelf erg goed kennen en leert ook omgaan met verantwoordelijkheid. Als extern ontwikkel je kwaliteiten die in het bedrijfsleven veel gevraagd worden, de ervaringen die je opdoet zullen dan ook als een grote plus op je CV staan en zal je meenemen in je vroege loopbaan.

Als afsluiter kan ik niet genoeg benadrukken dat het doen van een bestuursfunctie bij Actis vooral ontzettend gezellig is, je zult het studentenleven optimaal beleven en het zal zeker een van de hoogtepunten zijn van je studententijd!

 

Interesse? 

Solliciteer nu door je CV met een motivatiebrief voor 8 mei te sturen naar soco@hmvactis.nl.

Nog niet helemaal zeker?

Neem gerust contact op met mij of iemand anders van het bestuur voor meer  informatie over een bestuursjaar.