Nieuws

Actis zoekt een nieuwe extern coördinator!

Actis zoekt een nieuwe extern coördinator!

Word jij de nieuwe Extern Coördinator?
Denk jij erover na om een functie binnen het bestuur van HMV Actis te doen en lijkt extern coördinator jou wat? Lees dan hieronder wat deze functie inhoudt.

Functie

Als extern coördinator ben je de schakel tussen sponsoren en HMV Actis. Je onderhoudt het contact met de huidige sponsoren, legt nieuwe contacten en bouwt deze zodanig uit dat er een solide relatie ontstaat tussen de sponsor en HMV Actis. Jij zal je volgend jaar voornamelijk bezighouden met het contact met bedrijven en sponsoren en het voeren van sponsorgesprekken. Daarnaast zal je ook bezig zijn met het opbouwen en onderhouden van een database met contacten en bedrijven waarmee contact is gelegd en eventueel is samengewerkt. Je bent natuurlijk niet alleen bezig met sponsoren, je begeleidt bijvoorbeeld ook één of meerdere commissie waarmee je vergadert.

Ben je niet bang om de telefoon te pakken en dat bedrijf waar jij graag mee wil samenwerken op te bellen, dan is dit een uitermate geschikte functie voor jou!

Benodigde capaciteiten

De onderstaande capaciteiten zijn geen vereiste, maar wel een pré:
- Communicatief vaardig
- Lef / mondig
- Zelfverzekerd
- Professioneel
- Geen 9 - 5 mentaliteit
- Creatief
- Charismatisch
- Stressbestendig

Eigen ervaring 

Toen ik begon aan mijn studie commerciële economie leerde ik tijdens de introductie week de mensen van Actis kennen. Stiekem zat ik er toen al aan te twijfelen om iets naast mijn opleiding te doen, maar toen ik mee kreeg hoe gezellig het bij de studievereniging was wist ik dat ik hier een commissie wou doen. Ik ben vorig jaar begonnen als de voorzitter van de business commissie. Dit heb ik met veel plezier gedaan, ik vond het zelfs zo leuk dat ik nog meer bij Actis wou gaan doen. Daarom heb ik vorig jaar gesolliciteerd voor het bestuur.

Momenteel ben ik de extern coördinator van de vereniging. De voornaamste taken hierin zijn het onderhouden van relaties met de partners van Actis, en het zoeken naar nieuwe partners. Je begint het jaar met het stellen van een target over wat je aan sponsorgeld op wil halen. Je hebt veel vrijheid in het invullen van dit bedrag en dat maakt deze functie ook zo leuk. Je doet gedurende het jaar veel leuke en nuttige connecties op die later altijd weer van pas kunnen komen.

Naast mijn hoofdtaken als extern heb ik dit jaar nog een aantal andere taken op me genomen. Zo ben ik dit jaar coördinator van de business commissie. Hierin ondersteun ik de commissie waar dat maar kan en gewenst is. Ook heb ik dit jaar alle visuele aspecten van Actis verzorgd. Zo heb ik bijvoorbeeld alle posters van het afgelopen jaar gemaakt. 

Het afgelopen jaar is een bijzonder leuke, maar ook zeker leerzame ervaring gebleken. Zowel op sociaal als professioneel gebied. Je ontwikkel kwaliteiten die in het bedrijfsleven veel gevraagd worden. Daarnaast kan ik met volle overtuiging zeggen dat het doen van een bestuursfunctie bij Actis enorm gezellig is, je zult het studentenleven optimaal beleven en het is voor mij zeker een van de hoogtepunten van mijn studententijd!

Interesse? 

Solliciteer nu door je CV met een motivatiebrief voor 1 mei te sturen naar soco@hmvactis.nl.

Nog niet helemaal zeker?

Neem gerust contact op met mij of iemand anders van het bestuur voor meer informatie over een bestuursfunctie.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen