Nieuws

Actis zoekt een nieuwe intern coördinator!

Actis zoekt een nieuwe intern coördinator!

Word jij de nieuwe intern coördinator?

Ben jij de aangewezen persoon om zich volgend jaar bezig te houden met het vullen en managen van de commissies? Lees dan hier of de functie Intern Coördinator wat voor jou is:

Functie

Één van de voornaamste taken van de Intern Coördinator is het werven van (actieve) leden. Hiernaast is hij/zij verantwoordelijk voor het opvullen van de commissies. De Intern Coördinator zal gedurende het jaar het aanspreekpunt zijn voor alle leden.

 

Werkzaamheden

De dagelijkse gang van zaken bestaat voornamelijk uit het communiceren met actieve leden, werven van nieuwe leden, vullen en begeleiden van commissies en onderhouden van contacten met andere studieverenigingen. Daarnaast is de Intern Coördinator de contactpersoon voor alle (actieve) leden.

 

Benodigde capaciteiten

De volgende capaciteiten zijn geen vereiste, maar wel een pre:

 • Communicatief vaardig
 • Flexibel
 • Open minded
 • Coördinerend
 • Inlevingsvermogen
 • Creatief
 • Motiverend
 • Geen 9-5 mentaliteit
 • Een luisterend oor
 • Vertrouwen uitstralen
 • Nuchtere kijk
 • Oplossingsgericht denken
 • Enthousiast

 

Huidige Intern Coördinator

Toen ik begon met mijn studie, kwam ik in de introweek direct in contact met HMV Actis. Ik houd ervan om dingen te doen en te organiseren, dus ik was direct geïnteresseerd om naast mijn studie deel uit te maken van een commissie. Op die manier ben ik begonnen met commissiewerk voor de Activiteitencommissie. In dit jaar heb ik veel leuke mensen ontmoet, toffe activiteiten georganiseerd en veel geleerd. Dit smaakte naar meer en dat heeft mij ertoe gezet om te gaan solliciteren voor het 30ste bestuur. Vandaag de dag ben ik nog steeds erg blij met deze keuze!

 

Afgelopen jaar heb ik super veel geleerd. Ik ben mezelf tegengekomen, nog meer leuke mensen ontmoet en ook erg veel gezellige momenten gehad met mijn bestuursgenoten. Ik koos er destijds voor om te solliciteren voor de functie Intern Coördinator, omdat deze functie het beste bij mij past. Veel met mensen omgaan vind ik erg leuk en bij deze functie ben je het aanspreekpunt voor alle (actieve) leden en ben je coördinator van drie commissies. Genoeg mensen om mee samen te werken dus!

 

In de eerste weken van het bestuursjaar ben je druk met nieuwe commissieleden werven. Met geïnteresseerden voor houd je een kennismakingsgesprek en kijk je naar de voorkeuren van die persoon, én kijk je in welke commissie jij diegene het best vind passen. Dit jaar waren er veel geïnteresseerden en zaten de commissies snel vol. Vervolgens kunnen de commissies dan echt van start gaan. Gedurende het jaar zal het altijd zo zijn dat er commissieleden zijn die minder tijd of motivatie hebben dan anderen. Dit hoort erbij, ik heb ervoor gekozen om mij vooral te focussen op de mensen die wel blijven, en hier heel veel positieve energie uitgehaald.

 

Tijdens een bestuursjaar leer je heel veel. Er zijn veel kansen om jezelf te ontwikkelen op verschillende vlakken en deze moet je met beide handen aanpakken. Naast het serieuze werk, is er heel veel tijd voor gezelligheid met commissies, je bestuursgenoten en andere besturen.

 

Twijfel jij nog om aankomend jaar bestuur te doen? Ik heb tijdens dit jaar nog geen enkel moment spijt gehad van mijn keuze. Het duurt maar één jaar en in dit ene jaar ga je veel leren, jezelf ontwikkelen en ontzettend mooie herinneringen maken. Het is geweldig om jezelf samen met je bestuursgenoten zo te zien groeien en leuke mensen te ontmoeten. Ik raad een bestuursjaar dus zeker aan!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen