Nieuws

Bekendmaking Lustrum thema

Bekendmaking Lustrum thema

Gisteren hebben zes teams en ruim 35 spelers meegedaan aan de pubquiz van de Lustrumcommissie. Met plaatjes-, vragen- en muziekrondes kwamen wij er ronde voor ronde achter wat het thema van het zesde Lustrum zou zijn. Elke keer werd er een stukje van het logo prijsgegeven. Het 29ste bestuur van HMV Actis deed ook mee aan de pubquiz en won. Het thema was bekend, Triginta! Triginta is Latijn voor dertig. Met het zesde Lustrum vieren wij natuurlijk het dertigjarig bestaan van onze mooie vereniging. 
De Lustrumweek zal begin juni plaatsvinden en zal een week vol sociale en formele activiteiten zijn; van toffe bedrijfsbezoeken tot feestjes! Alle leden en vrienden van HMV Actis zijn welkom. Een Lustrum komt maar eens in de vijf jaar voor, waardoor jij dit feest natuurlijk niet wil missen. Houd onze sociale mediakanalen in de gaten voor de eerste hightlights van de evenementen. 
Na de pubquiz is iedereen blijven hangen voor onze maandelijkse borrel. Even een gezellig avondje kletsen met elkaar over iets anders dan tentamens. Wil jij er ook bij zijn bij onze maandelijkse borrel? Via de website kun jij je elke maand inschrijven!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen