Nieuws

Pink Marketing: Charlotte aan het woord

Pink Marketing: Charlotte aan het woord

Hoi allemaal! Mijn naam is Charlotte de Haan. Ik ben al een aantal jaar actief bij HMV Actis in de vorm van commissie, bestuur of lid van de Raad van Toezicht. Op dit moment ben ik derdejaars ORM student en dat betekent stage lopen! Ik loop stage bij een sponsor van HMV Actis, namelijk Pink Marketing. Pink Marketing is een heel leuk bedrijf waar ook een hele gezellige sfeer hangt. Er wordt hard gewerkt, maar daartegenover staan ook allemaal leuke dingen zoals vrijmibo’s op, bijvoorbeeld, het dakterras van Paradigm. En natuurlijk in deze tijd, waar wij allemaal thuiswerken, de vrijmibo’s online. Wel krijgt dan iedereen een lekker borrelplankje thuisbezorgd.  

Naast al deze leuke dingen lopen we natuurlijk stage om wat te leren en om praktijkervaring op te doen. Pink Marketing is heel erg flexibel in de stagewerkzaamheden. Zo mag je bij je sollicitatie al kiezen uit drie verschillende afdelingen, namelijk: Social Marketing, Search Marketing en Display Advertising. Zelf heb ik gekozen voor Display Advertising en ik ben nog steeds heel tevreden met deze keuze. Binnen deze afdeling krijg je de vrijheid om aan te geven wat je leuk vindt en wat je graag wilt leren. Mij leek het heel erg leuk om met een campagne van begin tot eind met elke stap te helpen. Zo krijg ik namelijk een heel duidelijk beeld van hoe een campagne in elkaar zit. En binnenkort is het zo ver, ik mag een campagne doen van begin tot eind!  

Bij deze dus een kleine update over mijn stageperiode bij Pink Marketing. Lijkt jou een stage bij Pink Marketing nou super leuk, maar heb je wat vragen? Dan mag je altijd even contact met mij opnemen door te mailen naar: charlotte@pinkmarketing.nl

 

 

 


 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen