Nieuws

Terugblik van HMV Actis 2020-2021

Terugblik van HMV Actis 2020-2021

Het officiële studiejaar ging van start. Wat voor de één een buffelweek was, startte voor de ander als een introductieweek. Op 1,5 meter konden de nieuwe studenten helaas maar één dag een fysieke ontmoeting hebben met hun klas. Wij als HMV Actis gaven de eerstejaarsstudenten een rondleiding en globale uitleg voor het komende jaar. Bij deze uitleg hoorde natuurlijk lid worden van onze mooie studievereniging, want als jij Commerciële Economie, AD ondernemen, Marketing Management, Ondernemerschap en Retailmanagement óf aan de Johan Cruijff Academy studeert, hoort daar lid zijn van jouw studievereniging wel bij. 

Na een leuke introductieweek konden alle eerstejaars naar de allereerste after intro borrel komen! Door de coronamaatregelen waren er een beperkt aantal plekken, maar al binnen een minuut zaten deze vol. Gezelligheid op een zitplaats, daar hebben we het dit jaar mee moeten doen, maar dat hield niemand tegen.

In oktober was het zo ver, onze commissies werden gevuld. Maar liefst 47 enthousiaste actieve leden gingen dit jaar een grote uitdaging aan, namelijk activiteiten organiseren met veel beperkingen. 

De buitenlandse reiscommissie heeft een ‘travel replacement’ georganiseerd door Groningen! Geen buitenlandse reis, maar in deze tocht kwam je toch door wel vijf landen heen. 

De businesscommissie heeft een online congres georganiseerd met als thema ‘Digital Marketing’. Met ruim tachtig deelnemers en als hoofdspreker Nina Warink was dit een groot succes. 

De LezEx commissie heeft onder andere een online bedrijfsbezoek georganiseerd bij Mr. Mofongo en zélfs een fysiek bedrijfsbezoek bij Stadslab Groningen. 

De international committee heeft een pancake challenge gehouden waarbij alle leden de ingrediënten thuis gestuurd kregen en zo online samen konden koken.

Onze activiteitencommissie heeft het ‘Ik hou van Holland’-spel in een nieuw online jasje gestoken en met ruim dertig deelnemers was dit een oer-Hollandse gezelligheid. 

De feestcommissie heeft verschillende online borrels georganiseerd én zelfs de laatste twee konden weer gezellig fysiek in de Negende Cirkel!

Tot slot heeft onze lustrumcommissie toch een halve lustrumweek kunnen organiseren waar we onder andere zijn gaan paintballen en onbeperkt genoten hebben van drankjes.

Waar het jaar begon, eindigt het ook. Een introductieweek op 1,5 meter. Uiteindelijk hebben wij de introweek mogen afsluiten met een gezellig eerstejaarsborrel met ruim vijftig man!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen